Miljøbevidsthed

Siden er under ombygning. 


Vi henviser til vores produktside 

Vores 250 ml emballager er PEFC certificeret
En af grundstenene i YouDrink og årsagen til at vi har startet Youdrink er en ide og tanke om at gøre op med plastic emballage og miljøforurening. Vi tager det helt store opgør mod CO2 udledning og plast produktion.


Alle vores drikke emballager er miljøgodkendte og lavet af pap!


Produktionen og leverandørene er valgt ud af miljømæssige overvejelser. Vi transportere ikke vores råvare eller færdig produkter på tværs af verden blot for at spare på omkostningerne. Vi synes miljøet er vigtigere!

"Det miljøbevidste valg - Mindre CO2" garanterer at vi hos YouDrink har foretaget vores valg ud fra en række af miljømæssige parametre.


Råvare:

Kan vi skaffe råvarerne til vores produkt på en mere miljømæssig måde, samtidig med at vi er konkurrence dygtige. Det er ikke et spørgsmål om hovedløst at vælge det mest miljørigtige valg, hvis det betyder at vores produkter havner på hylderne til en fuldstændig u konkurrencedygtig pris. Er det tilfældet får vi ikke begrænset CO2 udledningen og plastic anvendelsen. Men det er et spørgsmål om at vælge de råvare og de emballager som økonimosk kan udfordre de vanlige produkter samtidig med at vi slår dem klart på miljøpåvirkningen. Derved kan vi sammen får forbedret vores miljø og begrænset klima påvirkning.


Transport:

En af verdens helt store CO2 bidrag kommer fra transport. Det er derfor vigtigt for os, at vurdere om det ikke er muligt, at undgå transport på tværs af Europa eller verden. Det er selvsagt umuligt at købe danske bananer, men hvorfor transportere vand gennem Europa når det danske vand, efter vores mening er verdens bedste vand eller hvorfor købe udenlandsk producerede æbler til æblejuicen, når de danske æbler er "lige uden for døren".Emballage:

Vi tror ikke det er gået nogen forbi, at vores verden er ved at blive fyldt med plastic på en særdeles problematisk måde. Verdenshavene flyder med plastic og meget peger i retningen af, at nyere studier påviser tilstedeværelsen af micro plast i et omfang, som vi ikke troede var muligt.

Det er derfor en af grundstenene i YouDrink, at gøre op med plastic emballage og i stedet benytte pap emballager til vores drikkevarer.


Miljøcertificerede emballager.

Vores pap emballager er alle miljø certificerede af PEFC eller FSC, som garantere at træet brugt til fremstillingen af pappet kommer fra bæredygtigt forvaltede skove.